Πασ Γιαννινα Παναθηναικοσ 2-1 / Pas Pana8hnaikos To La8os Paixnidi Contra Gr / Στο 23' του αγώνα ο πασ γιάννινα προηγήθηκε με γκολ του κρίζμαν.

Πασ Γιαννινα Παναθηναικοσ 2-1 / Pas Pana8hnaikos To La8os Paixnidi Contra Gr / Στο 23' του αγώνα ο πασ γιάννινα προηγήθηκε με γκολ του κρίζμαν.. Ανετος ο πασ στα γιάννενα, βύθισε ακόμη περισσότερο τη λαμία. Οι μπουκ έδωσαν έναν τόνο ανόδου στον άσο, που. Όπως είχε γίνει και στον αρχικό προγραμματισμό του αγώνα, έτσι και τώρα ο παναθηναϊκός. Ο πασ γιάννινα είχε δοκάρι με τον ελευθεριάδη στο 39', με τον έλληνα επιθετικό να αστοχεί από πολύ ευνοϊκή θέση. Ποιος θα κερδίσει τα 2 ντέρμπι;

Οι μπουκ έδωσαν έναν τόνο ανόδου στον άσο, που. Από την άλλη ένας παναθηναϊκός, που προβληματίζει, αλλά είναι ικανός να αντιδράσει. Ποιος θα κερδίσει τα 2 ντέρμπι; Ο πασ γιάννινα έδειξε καλύτερο πρόσωπο στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και κυρίως μετά την είσοδο του μυστακίδη στην αναμέτρηση. Τον κράταει «ζωντανό» ο μπαρμπόσα.

Pas Giannina Pana8hnaikos 2 1 Stigmiotypa Kypello Elladas 18 02 2021 Youtube
Pas Giannina Pana8hnaikos 2 1 Stigmiotypa Kypello Elladas 18 02 2021 Youtube from i.ytimg.com
Ήττα και «τελικός» στο οακα. Το αθλητικό σχόλιο του τσίπρα για τον πασ γιάννινα. Ριντ 8, μόργκαν 19(1), χελιώτη, μούλη 11, λύμουρα 6, καλαμπάκου 9(3), κωτούλα 2, δίελα 2, παναγιωτοπούλου, ζιάκα πασ γιάννινα (δουβίτσας): Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο πέδρο κόντε, ο οποίος πέτυχε αμφότερα τα γκολ των γηπεδούχων, με το δεύτερο ειδικά να διεκδικεί τον τίτλο του. Η ομάδα πασ γιάννινα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση σούπερ λιγκ 1. Αντιθέτως, ο παναθηναϊκός μαζί με τη λαμία ήταν οι δύο ομάδες που πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά χωρίς αγώνα. Λύτρωση με σφιντέρσκι πριν από την αεκ (pics). Στο 23' του αγώνα ο πασ γιάννινα προηγήθηκε με γκολ του κρίζμαν.

Ο πασ γιάννινα είχε δοκάρι με τον ελευθεριάδη στο 39', με τον έλληνα επιθετικό να αστοχεί από πολύ ευνοϊκή θέση.

Ποιος θα κερδίσει τα 2 ντέρμπι; Στο 23' του αγώνα ο πασ γιάννινα προηγήθηκε με γκολ του κρίζμαν. Από την άλλη ένας παναθηναϊκός, που προβληματίζει, αλλά είναι ικανός να αντιδράσει. Όπως είχε γίνει και στον αρχικό προγραμματισμό του αγώνα, έτσι και τώρα ο παναθηναϊκός. Τον κράταει «ζωντανό» ο μπαρμπόσα. Ο επιθετικός του πασ πριν πετύχει το γκολ πέφτει πάνω στον διούδη, με τον διαιτητή τζήλο να μην βλέπει την ξεκάθαρη παράβαση. Νέα αλλαγή έδρας προέκυψε στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου ελλάδας ανάμεσα στον πασ γιάννινα και στον παναθηναϊκό. Το επικίνδυνο πάτημα του καρασαλίδη (vid). Ο πασ γιάννινα καίγεται για τη νίκη , αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, έχουν συσσωρευθεί άγχος και πίεση. Ο πασ γιάννινα μπήκε με περισσότερη διάθεση για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, με τον παναιτωλικό να οπισθοχωρεί και να δίνει στους γηπεδούχους την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο πασ γιάννινα έδειξε καλύτερο πρόσωπο στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και κυρίως μετά την είσοδο του μυστακίδη στην αναμέτρηση. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Η ομάδα της ελένης καπογιάννη παρέμεινε στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με τον ολυμπιακό.

Ο πασ γιάννινα μπήκε με περισσότερη διάθεση για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, με τον παναιτωλικό να οπισθοχωρεί και να δίνει στους γηπεδούχους την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ήττα και «τελικός» στο οακα. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο πέδρο κόντε, ο οποίος πέτυχε αμφότερα τα γκολ των γηπεδούχων, με το δεύτερο ειδικά να διεκδικεί τον τίτλο του. Οι μπουκ έδωσαν έναν τόνο ανόδου στον άσο, που. Ο επιθετικός του πασ πριν πετύχει το γκολ πέφτει πάνω στον διούδη, με τον διαιτητή τζήλο να μην βλέπει την ξεκάθαρη παράβαση.

Live Pas Giannina Pana8hnaikos 2 1 Trifilara Gr
Live Pas Giannina Pana8hnaikos 2 1 Trifilara Gr from www.trifilara.gr
Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Τον κράταει «ζωντανό» ο μπαρμπόσα. 1x με απόδοση 1.40 στον οπαπ. Οι μπουκ έδωσαν έναν τόνο ανόδου στον άσο, που. Η ομάδα πασ γιάννινα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση σούπερ λιγκ 1. Η ομάδα της ελένης καπογιάννη παρέμεινε στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με τον ολυμπιακό. Από την άλλη ένας παναθηναϊκός, που προβληματίζει, αλλά είναι ικανός να αντιδράσει. Λύτρωση με σφιντέρσκι πριν από την αεκ (pics).

Αντιθέτως, ο παναθηναϊκός μαζί με τη λαμία ήταν οι δύο ομάδες που πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά χωρίς αγώνα.

Ανετος ο πασ στα γιάννενα, βύθισε ακόμη περισσότερο τη λαμία. Η ομάδα του πετράκη άλλαξε και το σύστημα της και απείλησε τον παναθηναϊκό τόσο με τον νεαρό επιθετικό όσο και με τον αθανασιάδη. Ο πασ γιάννινα έδειξε καλύτερο πρόσωπο στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και κυρίως μετά την είσοδο του μυστακίδη στην αναμέτρηση. Ο πασ γιάννινα καίγεται για τη νίκη , αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, έχουν συσσωρευθεί άγχος και πίεση. 1x με απόδοση 1.40 στον οπαπ. Ποιος θα κερδίσει τα 2 ντέρμπι; Αντιθέτως, ο παναθηναϊκός μαζί με τη λαμία ήταν οι δύο ομάδες που πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά χωρίς αγώνα. Λύτρωση με σφιντέρσκι πριν από την αεκ (pics). Το ματς θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο του παναιτωλικού στο αγρίνιο την πέμπτη (18/02) λόγω ακαταλληλότητας. Η ομάδα της ελένης καπογιάννη παρέμεινε στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με τον ολυμπιακό. Ο πασ γιάννινα μπήκε με περισσότερη διάθεση για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, με τον παναιτωλικό να οπισθοχωρεί και να δίνει στους γηπεδούχους την πρωτοβουλία των κινήσεων. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Ο πασ γιάννινα είχε δοκάρι με τον ελευθεριάδη στο 39', με τον έλληνα επιθετικό να αστοχεί από πολύ ευνοϊκή θέση.

Ποιος θα κερδίσει τα 2 ντέρμπι; Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Ήττα και «τελικός» στο οακα. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Το ματς θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο του παναιτωλικού στο αγρίνιο την πέμπτη (18/02) λόγω ακαταλληλότητας.

Pas Giannina Pana8hnaikos Ta Highlights Toy 2 1 Binteo Sportdog Gr A8lhtika Nea Eidhseis Sport
Pas Giannina Pana8hnaikos Ta Highlights Toy 2 1 Binteo Sportdog Gr A8lhtika Nea Eidhseis Sport from sportdog.gr
Πανούση 17(3), σαρηγιαννίδου 5, ντάλλα, κατσαμούρη 2, γκρέις 14, μπράουν 5, χρηστάκη, βιντσιλαίου σ. Το ματς θα διεξαχθεί τελικά στο γήπεδο του παναιτωλικού στο αγρίνιο την πέμπτη (18/02) λόγω ακαταλληλότητας. Η ομάδα της ελένης καπογιάννη παρέμεινε στο «ρετιρέ» του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με τον ολυμπιακό. Από την άλλη ένας παναθηναϊκός, που προβληματίζει, αλλά είναι ικανός να αντιδράσει. Η ομάδα του πετράκη άλλαξε και το σύστημα της και απείλησε τον παναθηναϊκό τόσο με τον νεαρό επιθετικό όσο και με τον αθανασιάδη. Ριντ 8, μόργκαν 19(1), χελιώτη, μούλη 11, λύμουρα 6, καλαμπάκου 9(3), κωτούλα 2, δίελα 2, παναγιωτοπούλου, ζιάκα πασ γιάννινα (δουβίτσας): Ήττα και «τελικός» στο οακα. 1x με απόδοση 1.40 στον οπαπ.

1x με απόδοση 1.40 στον οπαπ.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης! Στο 23' του αγώνα ο πασ γιάννινα προηγήθηκε με γκολ του κρίζμαν. Πανούση 17(3), σαρηγιαννίδου 5, ντάλλα, κατσαμούρη 2, γκρέις 14, μπράουν 5, χρηστάκη, βιντσιλαίου σ. Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*! Ο πασ γιάννινα καίγεται για τη νίκη , αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, έχουν συσσωρευθεί άγχος και πίεση. Αντιθέτως, ο παναθηναϊκός μαζί με τη λαμία ήταν οι δύο ομάδες που πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά χωρίς αγώνα. Ο πασ γιάννινα έδειξε καλύτερο πρόσωπο στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και κυρίως μετά την είσοδο του μυστακίδη στην αναμέτρηση. Ριντ 8, μόργκαν 19(1), χελιώτη, μούλη 11, λύμουρα 6, καλαμπάκου 9(3), κωτούλα 2, δίελα 2, παναγιωτοπούλου, ζιάκα πασ γιάννινα (δουβίτσας): Ο πασ γιάννινα μπήκε με περισσότερη διάθεση για να πάρει κάτι από το παιχνίδι, με τον παναιτωλικό να οπισθοχωρεί και να δίνει στους γηπεδούχους την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το επικίνδυνο πάτημα του καρασαλίδη (vid). Το αθλητικό σχόλιο του τσίπρα για τον πασ γιάννινα. Όπως είχε γίνει και στον αρχικό προγραμματισμό του αγώνα, έτσι και τώρα ο παναθηναϊκός. Οι μπουκ έδωσαν έναν τόνο ανόδου στον άσο, που.

Τον κράταει «ζωντανό» ο μπαρμπόσα πασ γιαννινα. Live streaming* σε επιλεγμένους αγώνες και cash out*!

Posting Komentar

0 Komentar